Εκδηλώσεις

  • Παρουσίαση Συγγραφέα και Υπογραφή Βιβλίων - Ο ηθοποιός και συγγραφέας, Κώστας Κρομμύδας, θα παρουσιάσει το καινούργιο του βιβλίο Ογκρέσα στις 22 Οκτωγρίου 2014. OkgresaΟ Κώστας Κρομμύδας γεννήθηκε στα Τρίκαλα όπου και μεγάλωσε.  Είναι απόφοιτος του Εθνικού Θεάτρου, ενώ έχει παρακολουθήσει τα σεμινάρια του Ανδρέα Μανωλικάκη πάνω στη μέθοδο διδασκαλίας του actor studio. Συμμετείχε στα «Χορικά» τις Ζουζού Νικολούδη για δύο χρόνια.  Έχει παίξει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, στο θέατρο και στο σινεμά.  Την περίοδο 2010-2012 ήταν βασικός εισήγητής στις ημερίδες του ινστιτούτου πρόληψης - διατροφής και υγείας, με θέμα Εκπαιδεύοντας παιδιά και γονείς σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής.  Τον Μάιο του 2012 εκδόθηκε το πρώτο του βιβλίο Μπαμπά, μεγάλωσέ με και τον Μάιο του 2013 το μυθιστόρημά του Η ζωή που έλειπε, που ένα χρόνο μετά αναδείχθηκε ως ένα από τα δέκα συγκινητικότερα βιβλιά της χρονιάς.  Παραδίδει μαθήματα υποκριτικής στο Θέατρο των Αλλαγών και στο ARMANI MUSICAL THEATER CENTER.  Από το 2013 διδάσκει «δημόσιο λόγο-public speech» στη σχολή δημοσιογραφίας του ΑΝΤ1 και διατηρεί καθημερινή ραδιοφωνική εκπομπή στο love radio 97,5.  Αρθρογραφεί στη Real News, στο infokids.gr και στο περιοδικό «παιδί και νέοι γονείς».

 

 

 

 Προηγούμενες Εκδηλώσεις

  •  ΕΓΚΑΙΝΙΑ - Τα εγκαίνια του Βιβλιόκηπου πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη, 6 Αυγούστου 2014, και ήταν μεγάλη επιτυχία! Πάνω από 100 άτομα, συγχωριανοί και μη, ήρθαν να υποστρηρίξουν το κοινοτικό κέντρο και βιβλιοπωλείο μας.  Τα εγκαίνια περιέλαβαν προβόλη βίντεο, βάψιμο προσώπου, μουσική, φαγητό και διασκέδαση! Μας τίμησαν πολύ τα θετικά σχόλια των καλεσμένων, και ανυπομονούμε να συνεισφέρουμε στην πολιτιστική ζωή του υπέροχου χωριού της Ζίτσας.  Σας ευχαριστούμε όλους για την παρουσία σας!
  • ΜΕΞΙΚΟ - Την 1 Αυγούστου 2014 η Jasmine, μια ταξιδιώτισσα από το Μεξικό που έμενε με την Άννα και τον Κώστα για μια βραδιά, με σκοπό να ζήσει για λίγο την ζωή σε ένα μικρό Ελληνικό χωριό, ήρθε στο βιβλιοπωλείο να μιλήσει για την πατρίδα της.  Αφού είχε μιλήσει για το Μεξικό - τον πολιστισμό, την γεωγραφία, τον κόσμο κ.α. - απάντησε σε απορίες των καλεσμένων, και μας έδειξε φωτογραφίες από την καθημερινή της ζωή, από πανηγύρια και από γιορτές στη χώρα της.  Μετά, μας έπαιξε παραδοσιακή Μεξικανική μουσική, και μας έδειξε τους χορούς που την συνοδεύουν.  Τα παιδιά ήταν πολύ ενθουσιασμένα να μάθουν, και να δείξουν στην Jasmine κάποιους παραδοσιακούς Ελληνικούς χωρούς!